Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Vitaminok és ásványi anyagok

2008. április 01. - bionomland
Közel másfél éve találkoztam ezekkel a termékekkel. Azelőtt is ismertem jó néhány táplálék- kiegélszítőt, de vagy a minőségével, vagy az összetételével, vagy az ízével nem voltam megelégedve, vagy azért mert gyógyszertári volt és abban jócskán volt szintetikus anyag. Rá kellett jönnöm, hogy csak az egészséges táplálkozás illuzióját vásároltam, vagy vásároltattam meg, és nem az egészséges, minőségi élethez vezető termékeket.

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

A TERMÉSZET LEGJAVA - KÉSZÍTMÉNYEK ÉRTÉKES TÁPANYAGOKKAL
A távol-keleti õsi bölcsesség és a nyugati technológia tökéletes ötvözete.


Szervezetünk sokszor a terített asztalnál is éhesen marad. Mindenki tudja, hogy milyen fontos az egészséges táplálkozás, így minden nap sok gyümölcsöt és zöldséget kellene elfogyasztanunk. De a valóság a legtöbb esetben egészen más. Túl zsírosan eszünk, és gyakran még azok szervezetében is hiányoznak életfontosságú vitaminok és ásványi anyagok, akik tudatosan egészségesen táplálkoznak. A következmények pedig betegségek, amik elkerülhetõek lennének.

A szupermarketben kapható élelmiszerek közül sok szennyezett, beltartalmi értékeit tekintve alig tápláló árut találunk, melyek összetevõire gyakran egyáltalán nincs szüksége a szervezetünknek. Egyre inkább általános, hogy az ember magas színvonalú táplálék-kiegészítõk nélkül nem jut elég vitaminhoz és ásványi anyaghoz. Ezt számos neves tudós bizonyította már különbözõ tanulmányokban. Természetesen a táplálék-kiegészítõk nem pótolják az egészséges életmódot, de döntõen hozzájárulhatnak számos kockázat elkerüléséhez.

Szervezetünk nap mint nap ki van téve több milliárd szabad gyök támadásának. Nagyban ezek felelõsek szervrendszereink károsodásáért, gyorsabb öregedést és az immunrendszer gyengülését okozzák, emellett elõsegítik a megbetegedés és a korai halál elõfeltételeinek kialakulását. Tehát életfontosságú, hogy a szabad gyökökkel elegendõ antioxidánst állítsunk szembe, hogy azok gondoskodhassanak szervezetünk egészségérõl.

Használja ki a lehetõséget, amit egy olyan egészségmegõrzõ program nyújt Önnek, amely a távol-keleti orvostudomány bölcsességét a legszínvonalasabb tudományos eredményekkel ötvözi. A szervezet egészségének fontos szerepe van, ha Ön a legjobb formájában szeretne lenni, ugyanis a test egészségi állapota hatást gyakorol az értelemi és érzelmi állapotra egyaránt.

A Neways táplálék-kiegészítõinek egy része a Ming-dinasztia õsi tudására támaszkodik. A Neways a Ming uralkodóház receptjeinek hosszas tanulmányozása és vizsgálata után 1200 õsi felfedezés marketingjogát vásárolta meg, s azok hatását a legmodernebb kutatásokkal igazolva és részben továbbfejlesztve használja fel, egészen egyedülálló eredményeket elérve a táplálék-kiegészítõinek hatásosságában.


MAXIMOL SOLUTIONS

A Maximol Solutions egyedülálló táplálék-kiegészítõ termék, melynek napi fogyasztásával létfontosságú ásványi anyagokhoz és vitaminokhoz juttathatjuk szervezetünket.
Számos kutató rájött arra, hogy a nyomelemek és az ásványi anyagok rendkívül szükségesek szervezetünk egyensúlyának megõrzéséhez. Dr. Linus Pauling kétszeres Nobel-díjas kutató szerint "valamennyi megbetegedést ásványianyag-hiányra lehet visszavezetni". Az orvostudomány számos felfedezéssel alátámasztotta Pauling kijelentését, aki a meghatározó ásványi anyagok hiányában látta a betegségek fõ elõidézõjét. A nyomelemekben szegény táplálkozási szokások így könnyen az egészség romlásához vezetnek.

A Maximol egyedülálló összetételét a szervezet optimálisan használja fel. Olyan élenjáró és gazdag receptúrát kínál, melyet a termék kifejlesztõi ionizált ásványi anyagokkal, C-vitaminnal, B-vitamin komplexummal, aminosavakkal és növénykémiai anyagokkal, valamint frukto-oligoszachariddal gazdagítottak. Az így keletkezett ital különleges és természetes, melyet a szervezet könnyen felhasznál.
Vitaminok
A vitaminok nélkülözhetetlenek az egészség megõrzéséhez, valamint a jó erõnlét és az általános jó közérzet szempontjából egyaránt. A szervezetben zajló számos folyamat és funkció rendes működése függ tõlük. Elengedhetetlen az emésztés folyamatához, az immunrendszer megfelelõ mûködéséhez, és a vér anyagcseréjéhez egyaránt. A szervezet nem képes vitaminokat elõállítani, így azokat táplálkozásunk során kell a szervezetbe juttatnunk. A Maximol Solution-t számos esszenciális vitaminnal gazdagították, beleértve a B-vitamin komplexumot és a könnyen felszívódó B12-vitamint is.

Aminosavak
Az aminosavak testünk alapköveit képezik, amelyek a fehérjék képzésében játszanak fontos szerepet. Ezeknek a különlegesen fontos tápanyagoknak az a szerepük, hogy a szervezetben található szöveteket felépítsék, pótolják és életben tartsák. A Maximol Solutions aminosav-forrását a szójaprotein-kivonat biztosítja, amely mindenféle génmanipulációtól mentes.

Növényi alkotórészek
Ezek olyan mikro-tápanyagok, melyek a zöldségekben és a gyümölcsökben fordulnak elõ. Rendkívül fontos kémiai vegyületekrõl van szó, melyek a szervezet pótlólagos folyamatait segítik elõ, amelyek közé az oxidáció és a baktériumok elleni védekezés mellett a méregtelenítés is hozzátartozik.

Ásványok
Az ásványok szervezetünk működõképességét erõsítik. Mivel szervezetünk nem képes elõállításukra, így nap mint nap biztosítanunk kell a megfelelõ minõségű táplálék formájában a szükséges ásványi anyag mennyiséget. A Maximol Solutions hozzásegít ezekhez az anyagokhoz, melyek a szervezetben zajló folyamatok szabályos működését eredményezik. Néhány ásványi anyagot nagy mennyiségben tartalmaz (pl. kalcium, magnézium, és kálium), míg más mikroásványokat vagy nyomelemeket csökkentett mennyiségben (króm, vas, szelén, és cink). Ezeket a nyomelemeket gyakran figyelmen kívül hagyják, pedig rendkívül fontos szerepet töltenek be az egészség megõrzésében.

Kivonatok
A fekete áfonya apró mérete ellenére kimutatták, hogy hihetetlenül gazdag antioxidánsokban. A fekete áfonya és európai rokona, a Vaccinium myrtillus nagy mennyiségű anthocyanint tartalmaz, amely egy természetes és erõs hatóanyagú antioxidáns. Az áfonyakoncentrátumon kívül a Maximol Solutions finom ízű, természetes C-vitamin forrást is tartalmaz. Az áfonyalé ellagic-sav forrása, amely vírus- és baktériumölõ hatása mellett, mint természetes biológiai antioxidáns is ismert. Ugyanakkor sárgarépát is tartalmaz, amely olyan növénykémiai tápanyagokat foglal magában, mint a szénhidrát, kevés zsír, foszfor, só, magnézium, kalcium, vas, kálium, ballasztanyag, A és C-vitamin, niacin, folsav és biotin.
O.R.A.C.
Oxygen Radical Absorbtion: oxidációgátló-kapacitás. A Maximol Solutions a szamóca, a bodzabogyó, a zöld tea és a narancs kivonatainak segítségével magas O.R.A.C.-értékkel rendelkezik. (Ez a tudományos meghatározása annak, hogy egy bizonyos anyag milyen hatékonyan képes megkötni az oxigén molekulákat). A Maximol Solutions fekete áfonya és földieper-pürét tartalmaz, amelyek antioxidánsban gazdagok, így az a legnagyobb O.R.A.C.-értékkel rendelkezik.

F.O.SZ.
A Maximol Solutions összeállítása során fontos faktort képeztek a frukto-oligoszacharidok, melyek számos fontos ásvány felvételében játszanak szerepet. Ugyanakkor segítik a szervezet mûködéséhez szükséges baktériumok elszaporodását, melyek a probiotikus táplálékot biztosítják a bélflóra számára. A létfontosságú ásványok és vitaminok hasonló mennyiségű felvételéhez annyi különbözõ gyümölcslé elfogyasztása lenne szükséges, melyet a gyomor kapacitása egyáltalán nem bírna el, mindamellett túlságosan nagy költséget is jelentene.
A Maximol Solutions elõnyei:
- Ionizált ásványok a maximális felszívódás érdekében
- Az ásványi nyomelemek élenjáró kombinációja
- Magas O.R.A.C.-értéku gyümölcskivonatok
- Aminosavkomplexuma a szervezet alapköveit képezi
- Frukto-oligoszacharidokat tartalmaz (F.O.SZ) az ásványfelvétel elõsegítésére
- Létfontosságú vitaminokban gazdag
- Fontos növényi anyagokat tartalmaz
- Elõállítása során hûtést alkalmaznak (a tápanyagok védelme érdekében)
- Optimális táplálék-kiegészítõ


Hatásmód
A szerves csersav könnyen reakcióba lép az ásványi anyagokkal és más tápanyagokkal, majd oldatot képez belõlük. A csersav-vegyületeket a növény a gyökerénél veszi fel, és szállítóedényei segítségével az anyagot a sejtekhez juttatja. Hasonló módon a Maximol és Mineral Solutions hatóanyag-kombinációjában található csersav-vegyület felbontja az ionizált kolloid ásványi anyagokat, így ezeket a szervezet rendkívül hatékonyan tudja feldolgozni. A szerves csersav-elektrolit ezek segítségével más tápanyagoknak a szállítását végzi, valamint átalakítja azokat, hogy a felvételük megtörténhessen.
A csersav hatékony antioxidáns, amely semlegesíti a szabad gyököket, valamint fontos szerepet játszik a szervezetben található nehézfémek (ólom és az alumínium) kiválasztásában, még mielõtt azok a test szöveteiben lerakódnának.
A Maximol és Mineral Solutions amellett, hogy szerves ionos és mikro-kolloidos táplálék-kiegészítést biztosít, csersavat is tartalmaz. Ugyanakkor más táplálék-kiegészítõkkel szemben nem forrása olyan nehézfémeknek, mint az alumínium, kadmium, ólom, higany, plutónium és az urán.

A maximol Solutions mindenkinek ajánlható, akik nem cukorbetegek, vagy pajzsmirigy problémájuk van, illetve allergiával küszködőknek. Számukra a Maximol Classic a megfelelő, valamint vegánok is fogyaszthatják, és van a gyermekek részére is, a Junior Max. Egészem kicsi kortól is adható, a testsúlynak, életkornak, esetleges betegségnek megfelelő mennyiségben.


EREDETI HAWAII NONI

A növények királynõje - a noni története
A noni-gyümölcsöt körülbelül 2000 évvel ezelõtt Délkelet-Ázsiából érkezõ bevándorlók honosították meg a Csendes-óceán déli szigetein. A kedvelt noni gyümölcsöt a bevándorlók említik elõször fennmaradt emlékeikben, amibõl levonható a következtetés, hogy a nonit már ennél jóval korábban is felhasználták. Nagy lehetõséggel bírhatott a bevándorlók számára ez a gyümölcs, hiszen megerõltetõ utazásuk valamennyi kellemetlensége ellenére sem mondtak le errõl a fontos növényrõl.
Napjainkban a noni (lat. Morinda Citrifolia) leginkább a partvidékeken terem, így például Hawaii szigetén, Polinézia szigetein, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Az Eredeti hawaii noni egy gondosan megalkotott összetételű ital, amely a noni gyümölcsének biológiai hatékonyságát kellemes, gyümölcsös ízzel gazdagítja. A noni gyümölcs feldolgozásakor nagy gondot fordít a Neways arra, hogy értékes összetevõit megõrizze. A gyümölcsöt annak valódi érési idejében kézzel szedik le, majd kíméletesen koncentrátummá dolgozzák fel. A receptúra megalkotásakor a gondosan egymáshoz rendelt alapanyagok összhangja és hatékonysága mellett fontos szerepet játszott a termék kellemes ízének kialakítása is.

A noni gyümölcs a következõ értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza:

Vitaminok:
Folsav, biotin, pantoténsav, A-vitamin, B1-vitamin (Thiamin), B2-vitamin (Riboflavin), B3-vitamin (Niacin), B6-vitamin (Pyridoxin), C-vitamin és E-vitamin.

Ásványi anyagok:
Kálcium, magnézium, nátrium, kálium, cink, foszfát, szelén, mangán, jód, réz, szilícium, króm, molibdén.

Az Eredeti hawaii noni tartalmaz továbbá:
Tápanyagokat:
A fent nevezett vitaminok és ásványi anyagok mellett még sok más olyan tápanyagot is tartalmaz a hawaii noni, amelyek hatékonyak a szervezet biológiai működése során.
Almalevet (6,6%)
Az ásványi anyagok szállítójaként funkcionál, és kellemes ízt ad.
Cékla-levet (1%)
Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megõrzésében, és a jó közérzet kialakításában. A természetes forrású vitaminokat és ásványi anyagokat a szervezet könnyebben felveszi.
Mézet (3%)
Finom íze miatt kerül felhasználásra.

Elõnyei:
- Antioxidánsok természetes forrása
- Elõmozdítja az általános jó közérzet kialakulását
- Erõsíti az immunrendszert és a védekezõ képességet
- Nem tartalmaz tartósítószert
- Mézzel édesített
- Kökény aromájával ízesített
- Nagy mennyiségu poliszacharidot tartalmaz
- Vegetáriánusoknak különösen ajánlott
- Rendkívül kellemes ízu
- Nem tartalmaz mesterséges színezõanyagot



NEWVERA
Az aloé egyike a legõsibb gyógynövényeknek. NewVera termékünk egy ízletes ital, amely nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, ugyanakkor értékes hatóanyagai segítenek az egészség megõrzésében. Az új aloé-ital a mikroszkopikus eljárással felaprózott aloé legjavát tartalmazza. Ez az eljárás azért hasznos, mert így az értékes hatóanyagok könnyebben eljuthatnak a test különbözõ sejtjeibe.

A feldolgozásra kerülõ aloé-t a friss növények alkotórészeibõl nyerik, melyek aloé-rostokban és poliszacharidokban gazdagok. A Neways aloé-itala nem tartalmaz mesterséges édesítõszert, sem szintetikus tartósítószert. Egyedülálló begyujtési rendszerével az aloélevél lédús húsát fél órával a leszedést követõen kinyerik és lehutik. Így nincs szükség tartósítószerre, ugyanakkor a növény frissessége mégis megmarad.

Természetesen NewVera termékünk rendelkezik az IASC tanúsítványával (International Aloe Science Council). Termékünk 90%-át képezi az aloé "filéje", 2%-a poliszacharid kivonat, a maradék 8%-ot pedig körte, áfonya, méz és természetes berkenye, ginzeng-kivonat, gingko biloba-kivonat, mate-kivonat, édeskömény-kivonat, galagonya-kivonat, golgota-virág kivonat, angelikagyökér-kivonat és citromsav (pH-értékek összehangolására) alkotja.

A kiegészítõ poliszacharid kivonat a termék intenzívebb hatékonyságát biztosítja. A termék kifejlesztése során ez az összetétel bizonyította a legnagyobb hatékonyságot. A NewVera az aloé mellett így olyan hasznos alapanyagokat is tartalmaz, mint például a méz és még sok más hatékony antioxidáns, ugyanakkor alapösszetevõjét, az aloé-t 92%-ban tartalmazza.


DURIAN FUSION


Durian - 1000 ml (1890GB) „A Durian boldoggá tehet” - A SEROTONIN-tükör pozitív befolyásolásával
„A Durian széppé tehet” - Magas antioxidáns tartalma pozitív hatással van a bőrre
„A Durian erőssé tehet” - Az izomzatra jó hatással van a magas protein tartalom
„A Durian kitartóbbá és teljesítmény-gazdagabbá tehet” - A gyümölcs értékes Phyto-tápanyagot tartalmaz
„A Durian jó kedvre deríthet” - A régi hagyományok afrodiziákumként tartják számon

Rövid leírás:
- Telített zsíroktól mentes
- Csekély nátriumtartalom
- Növényi rostanyagban gazdag
- Magas Thiamin tartalom
- Magas B6 vitamin tartalom, B17-et is tartalmaz
- Magas C-vitamin tartalom

Erről a termékről egy video felvétel is készült..
Bár a nyelvezete angol, ennek ellenére nagyon élvezetes.

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr66407129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása