Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Energia az aktív élethez

2008. április 04. - bionomland

Fitt & vitál termékcsalád
Új energia egy aktív és egészséges életstílushoz

A Fit & Vital termékek ideálisak mindazok számára, akik szeretnek sportolni, vagy csak aktívabban szeretnének helytállni a mindennapokban. E termékcsalád annak megvalósításához nyújt segítséget, hogy kituzött céljaikat elérjük.
A Neways szívesen ajánlja Önnek a dinamikus életérzés felfedezését. A Fit & Vital sorozat az Ön erõnléti szintjétõl függetlenül fejti ki aktivizáló hatását - legyen Ön szabadidõben sportoló vagy akár élsportoló.

Az egyik termék:
Mass Advantage

A Mass Advantage egy protein tartalmú porital a kitartás és az izmok növelésére. Ez a csokoládéshake proteint tartalmaz, és olyan speciális tápanyagokból készül, melyek az izomképzõdésben játszanak fontos szerepet. A Mass Advantage az edzést vagy egy nehéz munkanapot követõ nyugalmi idõszakban fejti ki hatását, és erõsíti a szervezetet. A Mass Advantage jótékony hatását egész testében érezheti.



Még több termék megtekinthető a honlapról.


Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr22411660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása