Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Arcápolás-bőrápolás

2008. április 03. - bionomland
Mivel bõr fedi az egész testünket, korábban sokáig úgy gondolták, hogy a bõr a legjobb védekezõ réteg az élõlények számára. Ma már azonban tudjuk, hogy a bõr elsõsorban szállítóközegként funkcionál. A bõrrel érintkezõ összetevõ anyagok gyorsan bejutnak a vérkeringésbe, és a vér a különbözõ szervekhez eljuttatja õket, ahol akár hosszabb idõre is lerakódhatnak. Így különösen fontos, hogy a bõrnek megfelelõ egészséges és jó minõségu, alapanyagú bõrápoló termékeket használjunk.
Kényeztesse bõrét a Neways bõrápoló kúrájával: tisztítja, ápolja és aktiválja a bõrt, mindemellett egész napon át megõrzi bõre nedvességtartalmát, és éjszakai regenerálódást is biztosít.

Az egyedülálló bõrápolási termékcsalád segít abban, hogy bõre különleges értékeit hangsúlyozhassa. Használata egyszeru, hatékonyságát pedig minden korosztály képviselõi - férfiak és nõk egyaránt - élvezhetik.

A Neways termékei kíméletesen ápolnak, miközben a káros környezeti hatásoktól is megóvják a bõrt.
A Neways Neways bõrápolási rendszer négy szakaszból áll:
- Tisztítás
- Ápolás
- Aktivizálás
- Hidratálás

Barrier Cream arc- és testápoló krém igénybevett bõrfelületekre, 50, 250 és 500 ml

Termékünk úgy hat a bõrön, mint egy láthatatlan védõréteg, amely megóvja a bõrt az allergiát okozó anyagoktól, a piszoktól, vegyi anyagoktól és az éghajlati változásoktól.
A Barrier Cream hatóanyagai nem tömítik el a pórusokat, és nem változtatják meg a bõr normális pH-értékét sem. Nem zsírosít, és gyorsan beszívódik a bõrbe. Különösen azok számára ajánljuk, akik nagyon gyakran mosnak kezet! A Barrier Cream használható az egész test és az arc védelmére egyaránt. Alkalmazza a Skin Enhancer hidratáló nappali arckrém és a Leslie DeeAnn kozmetikai termékek használata között!
Használat: óvatosan masszírozza a bõrbe a Barrier Cream-et, míg egészen fel nem szívódik. Minden bõrtípusra ajánlott: az érzékeny bõruektõl a kisbabákig bárki használhatja.

Bio-Spray Activator frissítõ hatású arcspray, 250 ml

A Bio-Spray Activator egy frissítõ, hidratáló arcspray, amely megõrzi a bõr nedvességtartalmát, és mélyen a bõrrétegekbe hatolva fejti ki hatását. Vörös málnalevél-kivonata, hamamelis-párlata és egyéb hatóanyagai frissítõen hatnak, és egyben a vérkeringést is felpezsdítik.
Használat: spricceljük közvetlenül az arcra és a nyakra, majd jól masszírozzuk a bõrbe, egészen addig, amíg fel nem szívódik. (Fontos: a Bio-Spray Aktivator-t érdemes a Wrinkle Garde használat követõen alkalmazni!)


Circles & Lines ránctalanító krém a szem és az ajkak körüli részre, 30 ml

Küzdje le bõre öregedésének elsõ jeleit a Circles & Lines ásványi anyagokban gazdag új formulájával! Óvja a bõrt és elõsegíti a collagén és az elastin termelõdését. Megõrzi bõre nedvességtartalmát, és gondoskodik a szem és az ajkak körüli finom bõr hidratálásáról. Rendszeres használatával a Circles & Lines csökkenti a szem alatti karikákat, és kisimítja a száj körüli ráncokat.
Használat: minden bõrtípusra használható. Óvatosan vigyük fel az arc tisztítása után a szem és az ajkak körüli részre.


Extra Gentle Cleanser mélyen ható arctisztítófolyadék, 50 és 250 ml

Extra Gentle Cleanser termékünk mélyen tisztítja a pórusokat, miközben kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ezen felül három gondosan kiválasztott növényi hatóanyag gondoskodik arról, hogy ne károsodjon a bõr a tisztítás során. Az Extra Gentle Cleanser megõrzi a bõr természetes köpenyének pH-egyensúlyát, melynek eredménye tiszta és egészséges arcbõr! Használat: kevés Extra Gentle Cleanser-t a nedves kézre téve óvatosan az arcra és a nyakra dörzsölve elkenünk. Miután a bõrbe masszíroztuk, bõ, meleg vízzel alaposan leöblítjük.

Retention Plus hidratáló arckrém érett bõrre, 30 ml

A Retention Plus egy olyan, különleges gonddal összeállított bõrápoló termék, amely lényeges részét alkotja a bõrápoló kúrának. Idõsebb korba lépve csökken a bõr rugalmassága, és különbözõ rendellenességek léphetnek fel. Elastin és sok más ápoló hatású anyag segít abban, hogy bõre fiatalos maradjon!
Használat: kenjünk kis mennyiségu Retention Plus krémet a homlokra, az ajkak köré és a szem köré, majd gyengéden masszírozzuk a bõrbe.


Skin Enhancer hidratáló nappali arckrém minden bõrtípusra, 125 ml

A Skin Enhancer egy csodálatos hidratáló hatású nappali krém. Számos bõrápoló anyagot, vitamint és antioxidánst tartalmaz, mint például napraforgó, vadrózsaolaj, aloé vera, édesvízi algakivonat (spirulina). Minden bõrtípusra számára alkalmas, és megvédi a bõrt a káros UV-sugárzás ellen. Csak azután kezdje el használni Skin Enhancer termékünket, ha a Neways bõrápoló termékeit már legalább három hete használja. Akne esetén ne használja!
A Skin Enhancer-t óvatosan az arcra és a nyakra kenve elmasszírozzuk, míg fel nem szívódik. A bõr ápolását kiegészíthetjük a Bio-Spray Activator és a SuperCharged Bio-Spray használatával egyaránt.
Használat: reggelente a kívánt mennyiséget az arcra és a nyakra felvisszük, majd gyengéden a bõrbe masszírozzuk.

Tender Care különlegesen tápláló kéz- és testápoló, 50 és 250 ml

Tender Care termékünk egy kiváló minõségu kézkrém és testápoló egyben. Könnyedén beszívódik a bõrbe. A Neways Refresh vagy Indulge habfürdõivel kombinálva tökéletes védelmet és kellemesen friss érzetet biztosít. A Tender Care édes mandulaolajat, vadrózsaolajat és vaníliakivonatot tartalmaz. Hatóanyagai (A és E vitamin, MSM és más természetes összetevõk) kellemesen hidratálják és ápolják a bõrt. Alkalmazás: igény szerint a bõrre felvinni és alaposan belemasszírozni.

TLC arctisztító, 250 ml

A TLC tisztító krém ideális tisztítás a száraz és érzékeny bõrnek. Kellemes összetevõivel a TLC arctisztító kiválóan felkészíti a bõrt az átállás során a Neways bõrápoló termékek használatára. A TLC arctisztító krém kellemes és nem hagyja az érzékeny bõrt kiszáradni. A szennyezõdés és a make-up eltávolítása során ideális hidratáló hatású krém is egyben. Alkalmazása: a kívánt mennyiséget az arc és a dekoltázs felületén alaposan bemasszírozzuk, majd meleg víz és arclemosó vatta segítségével leöblítjük.
Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr35410236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása