Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Hajápolás-természetes tisztítás

2008. április 04. - bionomland
TERMÉSZETES TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS

A Neways hajápolási termékei gyógynövénykivonatokban gazdagok, melyek a hajat egyben tisztítják és ápolják is.

A fejbõrünk rendkívül érzékeny, így különleges bánásmódot igényel. Oda kell figyelnünk, hogy samponunk milyen alapanyagokat tartalmaz, ha szeretnénk megõrizni bõrünk egészségét. Ehhez kínál Önnek a Neways rendkívüli lehetõségeket.

Tapasztalja meg, hogy hogyan lesz haja fényesebb, élénkebb színu, rugalmasabb és jól kezelhetõ! Mindezt a Neways termékei olyan anyagok hozzáadása nélkül érik el, mint például a Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, faggyú (állati zsír) vagy alkohol.

Ha a Neways hajápolási termékeit választja, célszeru háromlépcsõs programunkat követnie:
- Az elsõ szakaszban válasszon az Ultimate, a 2nd Chance vagy a Silken samponok közül.
- A második szakaszban használja Exuberance hajkondicionáló vagy 2nd Chance hajkondicionáló termékeinket!
- Végül válassza Replenishing regeneráló hajspray vagy Super Booster hajerõsítõnket!
A legteljesebb hatás érdekében ne hagyjon ki egy lépést sem! A gyengéd Neways hajápoló termékek mindenféle hajtípus igényeinek megfelelnek.

2nd Chance sampon dúsító hatással, 50 és 250 ml

A 2nd Chance sampont speciálisan a vékonyodó hajszálakra fejlesztették ki. Tisztítja a hajat és hatóanyagai dúsabb hatást eredményeznek. Gondosan összeállított hatóanyag-kombinációja az epidermisz legfelsõ rétegérõl eltávolítja a felesleges koszt és zsírt, ugyanakkor ápolja a fejbõrt és tisztítja a hajat.

Tipp: A haj töredezettségének megszüntetése érdekében keverjen Neways-aromaolajat a választott samponhoz (kb. 5 cseppet 50 ml samponhoz).

Áttekintés:
- Ápolja a viszketõ és korpás fejbõrt
- Hatékonyan távolítja el a piszkot a haj egészérõl
- Férfiak és nõk számára egyaránt ajánlott

Használat: Gondosan masszírozza a fejbõrbe. Nem ajánlott dauerolt és festett hajra.


2nd Chance hajkondicionáló regeneráló hatással, 50 és 250 ml

A 2nd Chance hajkondicionálók tisztítják a fejbõrt, és regenerálják a hajhagymákat. Használatával fejbõre egészségesebbé válik, haja pedig dúsabb lesz.

Használat: Masszírozza alaposan a fejbõrébe. Nem ajánlott festett és dauerolt hajra.

Exuberance hajkondicionáló igénybevett hajra, 50, 250 és 500 ml

Az Exuberance hajkondicionáló a Neways egyedülálló módszerének köszönhetõen összekapcsolja a hajtövekben található tizenhat aminosavat, így az igénybe vett haj regenerálódik és újra egészséges lesz. A haj regenerálódását a panthenol segíti: vitaminok segítségével megújítja az igénybevett hajat.

Tipp: Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse ki alaposan. Az Exuberance hajkondicionáló nem teszi nehézzé a hajat, hanem dúsabb és lágyabb hatást eredményez.
Erõsen károsodott vagy természetesen hullámos haj esetén a hajkondicionálót nem szükséges lemosni a nagyobb hatás érdekében. A haj jóval könnyebben lesz fésülhetõ. Speciális összetételének köszönhetõen optimális ápolást biztosít a haj számára.

Áttekintés:
- Segít a károsodott haj regenerálódásában
- Vitaminkomplexuma megóvja a hajat az újabb károsodástól
- Természetes csillogást kölcsönöz a hajnak
- Kúraszeru alkalmazása esetén használatával kiváló eredményt lehet elérni
- Nem tartalmaz faggyút, amely vonzza a port, és matt fényuvé teszi a hajat.

Használat: Hajmosást követõen masszírozza a hajba, különös tekintettel a hajvégekre és a haj középsõ részére.

Sculpting Gel hajzselé alkohol nélkül, 175 ml

A Sculpting Gel hajzselé számos lehetõséget kínál, hogy haját kedve szerint formázhassa. Haja könnyen kezelhetõvé válik, így hamar elkészítheti kedvenc frizuráját, mindemellett tartós hatást is eredményez. Ez a forradalmian új styling gél rugalmassá teszi a hajat, és erõs tartást is ad egyben. Alkohol- és tartósítószer-mentes, illata friss és kellemes.

Tipp: a Sculputing Gel és a Replenishing regeneráló hajspray helyettesítheti hajfixálóját.

Használat: A kívánt mennyiségu Sculputing Gel-t a vigyük fel a törülközõvel áttörölt hajra. Száraz és nedves hajra egyaránt használható.



Replenishing regeneráló hajspray, 250 ml

A Replenishing regeneráló hajspray segítségével megõrizheti hajának nedvességtartalmát, miközben a káros UV-sugaraktól is megvéd. A hajápolás harmadik szakaszában használandó.
Normális sampon használatakor a hajmosást követõ két órán belül elveszíti a haj a nedvességtartalmát. A Replenishing regeneráló hajspray olyan speciális anyagokat tartalmaz, melyek a hajmosást követõen 48 óráig megõrzik ezt a nedvességet. Így haja rugalmassá válik, ami megelõzi a töredezettség kialakulását.
A haj nedvességtartalmának megõrzése olyan anyagok segítségével történik, mint a panthenol, és egy speciális, hidrogénezett keratin, valamint olyan tápanyagok, melyek fontos szerepet játszanak a haj növekedésében.
A nedvességtartalom csökkenése a következõ okokra vezethetõ vissza: hajszárító használata, környezeti befolyások, UV-sugarak, kemény víz, klímaberendezések (hutés és futés egyaránt), rossz egészségi állapot, gyógyszerek, a haj kémiai anyagokkal történõ kezelése (pl. hajfestés, szõkítés stb.).

Áttekintés:
- UV-szurõje védi a hajat az UV-sugaraktól
- A haj fokozott nedvességtartalmát 48 óráig megõrzi
- Rugalmasabb haj
- Hatóanyagai regenerálják a hajat
- Könnyen kifésülhetõvé válik a haj
- Hajtógáz nélküli spray

Profi tipp: a Sculputing Gel és a Replenishing regeneráló hajspray helyettesítheti hajfixálóját.

Használat: Permetezze a Replenishing regeneráló hajsprayt száraz vagy nedves hajára, majd a bedörzsölést követõen alakítsa ki frizuráját!

Sassy hajfixáló spray száraz és nedves hajra, 50 ml

A Sassy hajfixáló spray remek tartást ad a hajnak. Használható nedves és száraz hajra egyaránt. Speciális aminosavai megerõsítik a hajtöveket.

Használat: Permetezze száraz vagy nedves hajára, majd a szárítás során alakítsa frizuráját a kívánt formára. Ezt követõen újra permetezzen Sassy hajfixáló sprayt hajára, hogy frizurájának tartást adjon.

Ultimate lágyan tisztító sampon érzékeny fejbõrre, 50, 250 és 500 ml

Ultimate termékünk kellemes tisztító hatású sampon. Minden hajtípusra és kifejezetten az érzékeny fejbõrre ajánljuk. Hajának szépségérõl és természetes tisztításáról számos gyógynövény és antioxidáns gondoskodik. Az eredmény pedig tiszta, csillogó és könnyen formálható haj. Teljesen kimosható. Kellemes összetétele miatt megnyugtatja az érzékeny fejbõrt.

Áttekintés:
- Minden haj- és bõrtípusra ajánlott, így az egész család használhatja
- Hosszantartó használat esetén sem gyengül hatóereje
- Csillogó, könnyen alakítható és egészséges haj
- Kellemes, nyugtató hatás az érzékeny fejbõrnek
- Rugalmasabbá teszi a hajat
- Takarékos, hiszen kevés mennyiség is elegendõ a megfelelõ tisztító hatás eléréséhez

Használat: Vigye fel a nedves hajra, majd miután jól bemasszírozta, alaposan öblítse le. A nagyobb hatás érdekében használja Exuberance termékünket is!

Silken sampon a család minden tagjának, 50, 250 és 500 ml

Ez a termék különösen hasznos az egész család számára, hiszen megõrzi a haj nedvességtartalmát, és kellemessé varázsolja a hajat. A Silken sampont leginkább száraz és normál hajra ajánljuk, ugyanakkor ideális festett, szõkített és dauerolt vagy más kémiai hatásnak kitett hajra is.

Áttekintés:
- Nagy koncentrátumú hatóanyag-összetevõk
- Kellemes és hidratáló hatású
- Ideális az egész család számára
- Színezett, festett vagy dauerolt hajra is kiváló

Használat: Gyengéden masszírozva vigye fel a nedves hajra, majd alaposan öblítse le. A nagyobb hatás érdekében használja Exuberance termékünket is!

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr21411458

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: advertising 2018.05.07. 22:11:48

Kezdő futó felszerelése - Hosszútáv blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása