Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Étrend-kiegészítők

2008. április 03. - bionomland
Az étrend-kiegészítőkből néhány kiemelve, amelyekkel pótolni tudjuk, a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezek a termékek már nem folyékonyak, hanem tabletták és teafilterek.

Ardiol vitaminkomplex Q-10 coenzimmel, 30 kapszula

Az Ardiol olyan vitaminokkal látja el a szervezetet, amelyek számos biokémiai folyamat normális lezajlásához szükségesek: szabályozzák az anyagcserét, valamint meggyorsítják a tápanyag energiává alakulásának folyamatát. Használja táplálkozása kiegészítéséhez! Az Ardiol Q-10 koenzimet tartalmaz, ami hõre érzékeny, ezért száraz és hideg helyen tárolandó. Ne tegye ki 40°C-nál magasabb hõmérsékletnek!

Omega 3 EPA, 60 zselé-kapszula

Az Omega 3 EPA olyan összetevõkbõl áll, mint az eicosapentaean- és a docoshexaen-savak (EPS és DHS), melyek halolajból nyerhetõk. Mindemellett az Omega 3 EPA E-vitamint és természetes antioxidánsokat is tartalmaz. Ezek a zsírsavak elengedhetetlenek egy egészséges szervezet mûködéséhez, és elõsegítik a sejtfal képzõdését, valamint szabályozzák a vérkeringést.


Cascading Revenol új generációs antioxidáns étrend-kiegészítõ

A Cascading Revenol számos kiváló antioxidánst tartalmaz, melyek különleges, ún. lépcsõzetes hatással érik el eredményüket. A lépcsõzetesség különleges módszerének köszönhetõen az antioxidánsok folyamatosan regenerálódnak, így a szabad gyökökkel szemben folyamatosan védelmezik a szervezetet. E módszer segítségével minden egyes antioxidáns hatékonysága megtöbbszörözõdik, így a szabad gyökök negatív hatásai minimalizálhatók.

Fõbb alkotóelemei: astaxanthin, szõlõmag-kivonat, kurkuma-kivonat, koffeinmentes zöldtea-kivonat, rozmaring-kivonat, alfa-liponsav, resveratrol, ellagsav, bioflavinoid-komplexum, karotinoid-komplexum, Q10 koenzim, észterezett C-vitamin, E-vitamin, taurin stb.

Rövid áttekintés:
- A lépcsõzetes hatás segítségével legyõzi a szabadgyököket
- 23 kiváló antioxidánst egyesít egy formulában
- Maximális teljesítményû antioxidánsokat tartalmaz a szabadgyökök hatékony megkötéséhez.
- Javítja a vérkeringést és az erek egészségét.
- Olyan esszenciális tápanyagokat tartalmaz, melyek fontosak a szervezet egészségének megõrzésében.
- Hozzájárul az általános jó közérzethez.

Alkalmazása: Naponta két tablettát (reggel és este) bevenni.

Curb étvágycsökkentõ

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy az ételek iránti intenzív vágy gyakran vitamin- és ásványi anyag-hiányra vezethetõ vissza. A szervezet felismeri a tápanyaghiányt, és éhség formájában figyelmeztet. A Curb speciális formulájával pótolhatja ezt a tápanyagszükségletet, hiszen olyan speciális összetevõkbõl áll, melyek jelentõsen javítják az egészség állapotát, és szerepet játszanak az általános jó közérzet kialakulásában.
Ezenkívül a Curb speciális ásványaival pótolja a kalciumhiányt is, így erõsíti a szervezetet, a fogakat és a csontokat. A Curb kiváló kiegészítõje a Chitosorb-nak egy testsúlycsökkentõ program keretén belül.

Alkalmazása Naponta háromszor, minden étkezés elõtt fél órával egy tablettát bevenni. Ne lépje túl az ajánlott napi 3 tabletta fogyasztását!

Áttekintés:
- Csökkenti a szervezet tápanyaghiányát.
- A napi ajánlott ásványianyag- és vitamin-bevitel (RDA) 100%-át fedezi.
- Molibdént és krómot is tartalmaz.
- Speciális kalciumot biztosít a szervezet számára.

Emperor's Formula táplálék-kiegészítõ és közérzetjaví

Az Emperor's Formula a Neways egyik leghatékonyabb terméke. A biorendszert speciális gyógynövény-tápanyagokkal látja el, melyek segítségével az egész szervezet erõsebb és ellenállóbb lesz.

Alkalmazása: Napi 2-3 tablettát vízzel, éhgyomorra bevenni.

Áttekintés:
- Az Emperor's Formula a Ming-dinasztiától örökölt leghatékonyabb termék.
- Az õsi kínai formula hatékony gyógynövények kombinációjából áll, melyeket Li Shi Zhen fejlesztett ki, aki a Ming-dinasztia korában, a történelmi Kínában praktizált.
A kínai orvostudomány szerint a formulában megtalálható gyógynövények erõsítik a Chi-t, pártolják a "Yang"-ot és táplálják a "Yin"-t.
- Az Emperor's Formula javítja a szervezet tápanyag-ellátását, és jó közérzetet eredményez. Használatával megtapasztalhatja, amint bõre, haja, szempillái és körmei energiával telítõdnek és egészségesebbé válnak.

Feelin' Good - emésztést segítõ tabletta

A Neways azok számára fejlesztette ki Feelin' Good termékét, akik nem fogyasztanak nap mint nap nagy mennyiségû zöldséget és korpát, így szervezetük rosthiányban szenved. Ez a rendkívüli minõségû rostos táplálék-kiegészítõ termék különösen jó felszívódó képességgel rendelkezik, melynek segítségével az emésztõrendszer mûködése hatékonyabbá válik.
A Feelin' Good táplálék-kiegészítõ alkalmazható a káros (gyorséttermi) táplálékok kompenzálásaként, melyek köztudottan megterhelik az emésztõrendszert. Így elkerülhetjük a rostszegény táplálkozás negatív hatásait. A rostanyagok elõsegítik a bélrendszer és a szervezet szabályszerû mûködését, így hozzájárulnak a mérgezõ anyagok és más szennyezõdések eltávolításához, melyek az emésztõrendszerben halmozódnak fel.

Alkalmazása: Napi háromszor két tablettát vagy két tablettát a reggelinél és négyet a fõétkezésnél bevenni.

Áttekintés:
- Bolhafû hüvelytermést tartalmaz, illetve alapanyagát képezi még az õrölt lencse és az aszalt szilva is. Ezenkívül még 11 õrölt növényi rostfajtát tartalmaz.
- Fenntartja a szervezet szabályszerû mûködését.
- Elõsegíti a belek tisztulását.
- Fontos alkotórésze a tisztítóprogramoknak.

 Ingenious a szellemi aktivitás növelésére

Ingenious elnevezésû táplálék-kiegészítõ termékünk az idegek számára igazi "tápanyagként" funkcionál, hiszen a Gingko Biloba és a Centella Asiatica nevû tradicionális kínai gyógynövények értékes kivonatait tartalmazza. Ezek az alapanyagok élénkítik a vérkeringést és aktiválják a szervezet rejtett szellemi és testi energiáit.

Alkalmazása: Naponta kétszer egy-egy tablettát bevenni (reggel és este).

Áttekintés:
- Gingko Bilobát és Centella asiaticát tartalmaz.
- Tradicionális elnevezése: "tápanyag az agynak".
- Foszfát-idylcholint tartalmaz, ami elõsegíti az idegek helyes mûködését és növekedését.
- Hatására megnõ a mentális és a fizikai teljesítõképesség, hiszen az idegrendszer számára fontos támogatást biztosít.
- Javítja a vérkeringést.

Puri-Tea kiválasztást segítõ tea

A Puri-Tea pozitív hatást gyakorol számos szervre és rendszerre, mirigyre és különbözõ folyamatokra, melyek hatással vannak az emésztésre. A Neways által kínált Puri-Tea biztos, hatékony és természetes módszert kínál a veszélyes toxinok és hulladékanyagok eltávolítására. Speciális gyógynövény-kombinációja hashajtó hatású, és támogatja a belek egészségének megõrzését. Így a Puri-Tea hozzájárul az egész szervezet egészségéhez és a jó közérzet kialakulásához.

Alkalmazása: Naponta 1-3 csészével az étkezésekkor meginni.

Áttekintés:
- A Puri-Tea segítségével megelõzheti az egészségtelen táplálékok káros következményeit.
- Felpezsdíti az emésztés mûködését, így kiváló alapja lehet egy fogyókúra-programnak.
- Olyan természetes és értékes összetevõket tartalmaz, mint pl. Cascara Sagrada, szennalevél, kutyabenge-kéreg, citromfû, mentalevél, kamilla, ánizskapor, gyömbér, hidrasztisz stb.

Anatomix gyulladáscsökkentõ tabletta

A különbözõ megbetegedések kialakulása leggyakrabban összefüggésbe hozható azzal, hogy a szervezet valamely pontja gyulladásban van. A gyulladás legyõzésének folyamata gyakran betegség formájában jelentkezik. Az Anatomix nyugtató hatású értékes tápanyagaival sokoldalú biztonságot kínál a szervezet számára. Számos tudós úgy vélekedik, hogy a népesség jelentõs hányada kénhiányban szenved. Ez a hiány azonban az MSM-formula (methysulphonylmethan) segítségével pótolható.

Alkalmazása: naponta 3 tablettát (minden étkezés elõtt) bevenni.

Áttekintés:
- MSM-et tartalmaz (methysulphonylmethan).
- Az MSM jelen van valamennyi nyers zöldségben és gyümölcsben, valamint a tejben, a nyers húsban és a gabonafélékben egyaránt.
- Az MSM hatékonyságát az útifû és a C-vitamin tovább növeli.
- Összetevõi együttesen fejtik ki hatásukat a szervezet gyulladásának legyõzésében.

Orbitol látáserõsítõ tabletta

A mindennapokban gyakran végzünk olyan feladatokat, melyek túlságosan megerõltetik a szemet. A számítógép képernyõje, az erõs fény, a füst, a szél, és még tovább lehetne sorolni azokat a hatásokat, melyek igénybe veszik, és elfárasztják látószervünket. A Neways Orbitol-formulája a klasszikus gyógyászat és a modern tudomány eredményeinek ötvözeteként született meg. Ez az egyedülálló készítmény olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek rendkívül hasznosan és értékesek a látásközpont számára.

Alkalmazása: Naponta két tablettát reggel, kettõt pedig este éhgyomorra bevenni.

Áttekintés:
- A modern tudomány és a klasszikus természetgyógyászat elemeit egyesíti.
- Euphrasia-kivonatot, fekete áfonya-kivonatot, béta-karotint, cinket és luteint tartalmaz.
- Olyan természetes tápanyagokat tartalmaz, melyeket már évszázadok óta a szem egészségének megõrzésére alkalmaznak.

Orachel vitamin- és ásványianyag készítmény

Egészségünk megõrzésében a vitaminok és az ásványi anyagok rendkívül fontos szerepet játszanak. A vitaminok létfontosságúak a normális anyagcsere-folyamatokhoz, a növekedéshez és az általános jó közérzethez. Az Orachel 28 értékes összetevõje biztosítja a szervezet számára a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Többek között molibdént, folsavat, B12-,D3-vitamint, galagonya-kivonatot és nikotinsavat tartalmaz.

Alkalmazása: Napi 2x1 tablettát a reggeli és a vacsora során bevenni.

Áttekintés:
- Hatékony multivitamin- és táplálék-kiegészítõ tabletta formájában.
- A mindennapokhoz szükséges nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmaz.
- Segíti a szervezetet a véredények egészségének megõrzésében.
- Elõsegíti a normális anyagcserét, és a szervezet különbözõ funkcióinak szabályos mûködését, valamint gondoskodik a jó közérzetrõl.

Orachel for Kids vitamin- és ásványianyag-készítmény gyermekeknek

A születést követõ néhány évben hatalmas változások történnek a gyermekek szervezetében. Mindehhez szükséges, hogy megfelelõ minõségû és mennyiségû tápanyag jusson a fejlõdõ szervezetbe. A Neways kifejezetten gyermekek számára fejlesztette ki Orachel for Kids formuláját, hogy sem a nélkülözhetetlen tápanyagokban, sem pedig vitaminokban ne szenvedjenek hiányt.

Alkalmazása:
- 1-3 éves korig: napi fél tabletta
- 4-7 éves korig: naponta egy tabletta
- 8-12 éves korig: naponta két tabletta.
Az összetört tablettát akár élelmiszerbe is keverhetjük.

Áttekintés:
- Fontos kalcium-forrás.
- B12-vitamint és folsavat tartalmaz.
- Speciálisan gyerekek számára kifejlesztett termék.
- Természetes ízû rágótabletta.

Milk Thistle Formula (Protectiver) táplálék-kiegészítõ termék a máj védelmére

A Milk Thistle Formula különleges és együttható növényi anyagok és vitaminok kombinációjából áll, melyek a májfunkciók egészségének megõrzésében játszanak fontos szerepet. A benedekfû, a közönséges oroszlánfog (Leontodon Hispidus), valamint a máriatövis kivonatának együttese és a C-, E-, és A-vitaminok kombinációja teszi ezt a készítményt igazán különleges és nagyhatású táplálék-kiegészítõ termékké. Silymarint tartalmaz, amely egy hatékony antioxidáns szer, mindemellett segíti a szervezetet az olyan enzimek feldolgozásával, melyek májkárosító anyagokat termelnek.

Alkalmazása: Naponta háromszor egy kapszulát az étkezésekkor bevenni.

Áttekintés:
- Elõsegíti a máj funkcióinak egészséges mûködését.
- A máriatövisben található flavonoidkomplexum (Silymarin) védi és erõsíti a májfunkciókat.
- A közönséges oroszlánfog A-vitaminban gazdag.
- Hatékony táplálék-kiegészítõ termék.

Hurai Ági
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr8410042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása