Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Fogápolás

2008. április 04. - bionomland
A MEGFELELÕ LÉPÉS A MODERN SZÁJÁPOLÁSHOZ
Biztonságos szájhigiénia mellékhatások nélkül

A Neways fogápolási rendszere hatékony és élenjáró utat kínál a szájápolás terén. Termékeink nem tartalmaznak alkoholt, Sodium Laurylt sem fluoridot. A Neways szájápolási termékei természetes tisztítóanyagokat és kímélõ fogfehérítõt tartalmaznak, melyek elõsegítik a fogíny foltosodásának csökkenését. Egész családja friss leheletnek és ápolt, fehér fogaknak örvendhet a Neways fogápolási termékeinek segítségével!

UltraShine Radiance borsmenta ízű fogkrém, 72g és 175g

Ultrashine Radiance termékünk egy olyan fogkrém, melynek hatékony összetevõi gyengéden tisztítják a fogakat, miközben hatékony és higiénikus szájápolást is biztosítanak. Kellemes ízét a borsmentából nyeri, és az általa nyert frissesség a fogmosást követõen sem múlik el. Hatóanyag-kombinációjának köszönhetõen (xylitol, casein és stabilizált klór-dioxid), agresszív fogápoló anyag nélkül is kellemes és hatékony fogmosást eredményez.





Radiance mentolos fogkrém, 72g és 175g

A Radiance fogkrém hatóanyagainak alapját a stabilizált klór-dioxid képezi, ugyanakkor nem tartalmaz sem fluoridot, sem pedig cukrot. Kellemes mentolos ízének köszönhetõen az egész család számára ajánljuk.

Eliminator szájvíz, 50ml és 500 ml

Az Eliminator szájvíz tökéletes kiegészítõje a Radiance és UltraShine Radiance fogkrémeknek. Nem tartalmaz alkoholt, így az egész család használhatja. Kellemes mentolos ízu, stabilizált klór-dioxid tartalma pedig tisztítja a fogat. Gyengéd a száj nyálkahártyájához, ugyanakkor elpusztítja a baktériumokat és az aftákat. Egyedülálló módon fejti ki hatását a fogkõ és a szájszag ellen, így ideális részét képezi a fogápolásnak.





Még több termék megtekinthető a honlapon.

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr21411604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása