Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Károsanyagmentes termékek a bababőrnek

2008. április 03. - bionomland

Különös gondoskodással kifejlesztett babaápoló termékek
Mindannyian tisztában vagyunk a dohányzás káros hatásaival. Általában fiatalkorban kezdenek el az emberek dohányozni, és többé-kevésbé saját döntésük hatására. Sokkal megrázóbb az a tény, hogy a testápoló termékek adott esetben ugyanúgy tele vannak mérgezõ anyagokkal, mégis közvetlenül a születés után elkezdjük használni õket. Pedig éppen a babák és a kisgyerekek igényelnek különleges védelmet, hiszen bõrük és immunrendszerük még sokkal érzékenyebb. Az ilyen termékek, melyek allergiát vagy immunrendszer-gyengülést kiváltó alapanyagokat tartalmaznak, akár hosszantartó betegségekhez is vezethetnek a kisbabák esetében.

Óvja meg gyermekét biztonságos termékek használatával!

A gyermekek bõrének és egészségének védelmére fejlesztette ki a Neways babaápolási termékcsaládját. A kisgyerekek és a babák szüleik döntéseire vannak utalva. Így nagyon fontos, hogy helyes és felelõsségteljes döntéseket hozzunk, és gyermekeink számára egészséges és biztonságos termékeket vásároljunk. Vizsgálja meg Ön is a babápoló termékek összetételét!

Babahintõpor, 113 g


Kiválóan alkalmas az érzékeny bababõr ápolására. Felszívja a felesleges nedvességet, és ott ápolja a baba bõrét, ahol a leginkább szükséges. A tisztaság és frissesség kellemes érzetét ajándékozza a babának. A Neways babahintõpora a kicsi egész testén alkalmazható. Az elõállítás során talkum helyett tápiókát használnak. Különleges összetevõi miatt (aloé vera, tápióka, chitosan és E-vitamin) termék kiváló minõségű, higiénikus babaápolószer, amely nagyszerű az érzékeny bababõr számára.
Használat: a száraz és tiszta bababõrön használjuk. Ne kerüljön a szembe!

Gyengén habzó babatusfürdõ és -sampon, 250 ml

A Neways babatusfürdõ és -sampon egyedülállóan lágy készítmény, melynek enyhe habzóhatása rendkívül alkalmas a kisbabák és gyerekek ápolására. A tartósítószer nélküli receptúra olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz (olívaolaj és zab), melyek tetõtõl-talpig gyengéden tisztítják a babát.

Babahabfürdõ kókuszdió- és zabkivonattal, 250 ml


A Neways habfürdõje különösen intenzíven habzik, így izgalmas szórakozást jelent a gyerekek számára fürdés közben. Nem tartalmaz tartósítószert, összetevõi között olyan kellemes alapanyagok szerepelnek, mint a kókuszdió és a zab. Ez a gondosan kiválasztott összetétel teszi alkalmassá termékünket, hogy ápolja az érzékeny bababõrt.
Használat: Öntsünk kétkupaknyit a fürdõvízhez!

Babatestápoló különleges növényi kivonatokkal, 250 ml

A Neways babatestápolója gyengéd hatóanyagainak köszönhetõen ápolja és hidratálja a baba bõrét. Harmonikus összetétele (aloé vera- és zabkivonat, vadrózsa-, olíva- és babassoolaj) gondosan ápolja a baba bõrét.
Használat: a kívánt mennyiséget a baba bõrébe masszírozzuk

Hajkondicionáló spray babáknak a könnyű fésülhetõségért, 250 ml

A spray használata egyszeru! Segítségével könnyedén kibogozhatóvá, kifésülhetõvé válik a haj, így egyszerubbé teszi a fésülködést. Nedves és száraz hajra egyaránt felvihetõ; használatával a haj simává és egészségesen csillogóvá válik. A Neways Detangler B5 provitaminnal dúsított termék, amely hidratáló hatása révén remek kiegészítõje a gyengén habzó babatusfürdõnek és -samponnak

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr30410016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása