Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom kozmetikumok, ránc nélküli bőr

2008. április 04. - bionomland
Hydracial Anti-Aging

Az időtlen szépség arca


Hydracial Anti-Aging A HydracialTM gyors és látványos minőségi változást ad bőrének. Ez a termékcsalád ellátja bőrét hosszantartó hatású tápanyagokkal, amelyek az öregedést gátolják és fiatalos külsőt kölcsönöznek. A HydracialTM otthonába viszi a Spa-élményt: lazít és életerővel tölt fel, miközben sugárzó külsőt, lelki harmóniát ad.

A Neways első „Cosmeceutical“ terméke elérhető fogyasztói áron kínálja a HydracialTM öregedést gátlót. Minden termék klinikailag tesztelt és bőrgyógyászatilag bevizsgált.

A HydracialTM-t a tudomány legújabb állása szerint alkották meg, innovatív arcápolást kínál annak érdekében, hogy a finom ráncok, redők megjelenését hátráltassa. A bőrt intenzíven ellátja nedvességgel és ennek eredménye a rugalmasság és a feszesség. Nyerjen a kortalan szépséggel fiatalos vonzerőt!
Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr45411485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása