Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Környezetkímélő autók, motorok

2008. április 04. - bionomland

TECHNIKAI FÖLÉNY A MOTORRENDSZEREK ÁPOLÁSÁBAN

ROIL GOLD

A világon egyedülálló termék, amely az Egyesült Államok és Ausztrália meghódítását követõen megérkezett Európába is!

Motorok és gépek számára

Elképesztõ eredmények elérésére képes. Olajhoz addíciós anyagként hozzáadva azonnal észrevehetõ és bizonyítható javulást eredményez. A motor üzemanyag-fogyasztása jelentõsen csökken, mindamellett javítja a motorok és gépek teljesítményét és élettartamát, ezáltal a várható költségek csökkennek
- Üzemanyag-takarékos
- Nagyobb teljesítményt biztosít
- Megbízhatóság
- Nagyobb élettartam

Mi is tulajdonképpen a Roil Gold?

A Roil Gold egy szabadalmaztatott összetételû fém-kondicionáló, amely minden motort, gépezetet (autó, motorkerékpár, csónak, teherautó, építési munkagépek stb.) megóv és növeli teljesítményüket. A mérések azt mutatták, hogy 50 000 km teljesítése után az olaj kvalitása jobb volt, mint normális esetben 10 000 km megtételét követõen. Mindezt egy olyan szabadalmaztatott eljárás teszi lehetõvé, ami a világon egyedülálló. Próbálja ki termékünket, hogy a Roil Gold bizonyíthasson!

Ez a készítmény 100%-ban tiszta petrolkémiai termék, melyet kõolajból lehet kinyerni. Ugyanakkor nem tartalmaz olyan függõ szilárdanyag-részeket (mint pl. teflon, grafit vagy molibdén), amilyeneket a legtöbb addíciós anyag tartalmaz. Így megvédi a motort és a gépezetet a veszélyes anyagok lerakódásától. Más olaj-kiegészítõ termékekkel szemben a Roil Gold nem képez bevonatot, amely eldugítja a szûrõket és elõsegíti a szennyezõdések lerakódását. A Roil Gold mindemellett bizonyíthatóan és mérhetõen kevesebb fogyasztást eredményez. Például a korábbi üzemanyag-szükséglethez képest akár 10%-os megtakarítás is elérhetõ. Az olajfogyasztás csökkenését és az olajcsere-intervallum növelését eredményezi. Ezenkívül egyértelmûen csökkenti a súrlódást, melynek hatására a túlfûtõdés esélye jelentõsen csökken. A Roil Gold a sebesség növekedése ellenére állandó teljesítményt biztosít. Normális olaj használata esetén a hõ hatására - esetleg a rossz minõség következtében -, az olajozás csökkenhet, vagy akár teljesen meg is szûnhet.

A Roil Gold segítségével megvalósíthatja a tökéletes motorvédelmet attól a pillanattól kezdõdõen, hogy Ön az autójában a kulcsot elfordította, és a motor beindult. A Roil Gold-nak nincs szüksége felmelegedési szakaszra (kivéve extrém körülmények között és nagy terhelés esetén) Különösen az ipari környezetben (buszoknál, más közlekedési eszközöknél, építõipari gépeknél stb.) jelent mindez rendkívüli lehetõséget a költségek csökkentésére.

Hogyan mûködik a Roil Gold?

Ha vasat vagy bármilyen fémet egymáshoz dörzsölünk (ahogyan az a motorban, illetve a gépekben is történik), a keletkezõ meleg következtében kopási folyamat veszi kezdetét. Az olaj arra használható, hogy a súrlódást és az ebbõl következõ hõ mennyiségét csökkentse. A motorolaj azonban csak bizonyos hõfok elérésével kezd el mûködésbe lépni. Ez azt jelenti, hogy egy hidegindítást követõen jó 10 percig is eltarthat, míg a kívánt eredmény fellép, majd lassanként normalizálódik. Mindez kifejezetten kellemetlen például dízelmotorok esetén. A hidegebb hónapokban ez a kellemetlenség újra és újra megmutatkozik. Ahogyan a csiszolópapír megvékonyodik a folytonos használat során, úgy a normál olaj használatával a kopás egyre nagyobb lesz. Túlmelegedés esetén fennáll annak a veszélye, hogy az olajozás teljesen abbamarad. Legrosszabb esetben teljesen tönkremehet a motor.

A motor- és a gépolaj teljesítményének javulásának érdekében különbözõ adalékanyagokat használnak, de általában ezek az anyagok kb. 70°C-os motorhõmérsékleten kezdik el hatásukat kifejteni. A legtöbb ilyen adalékanyag olyan szilárd anyagot tartalmaz, mint például a teflon. Az ilyen összetevõk könnyen lerakódnak a mozgásban lévõ részeknél, így eltömíthetik a szûrõket. Tehát sok esetben a nullával egyenlõ a hatásuk. Mindemellett az ilyen motorolaj még annak a kockázatát is magában foglalja, hogy a kopást valójában elõsegíti.

Ezt a következõképpen lehet elképzelni: megkarcolunk késsel egy teflon réteggel bevont serpenyõt. Mi történik ekkor? A teflon réteg feloldódik, és a kívánt hatással szemben üledék képzõdik. Ez a képzõdmény rendívül veszélyes motorok és gépek esetében! A Roil Gold ezzel szemben teljesen másképp mûködik. Hatása két mágneshez hasonlítható, melyek kölcsönösen taszítják egymást. Mindez úgy történik, hogy a fém rengeteg apró szakadását és barázdáját jobban kiegyenlíti. Így kisebb lesz a súrlódás, ami kevesebb hõ termelõdéséhez vezet. Így a gyorsan kopó alkatrészek jelentõsen kímélõdnek. A motor részei szabadabbá és tisztábbá válnak, így csökken az ellenállás. Ennek következtében megnõ a motor teljesítménye, ugyanakkor csökken a fogyasztása és nõ az élettartama.

A Roil Gold már a hidegstarttal mûködésbe lép

Ápolószerünkkel dízelmotorok esetén rendkívüli eredményeket érhet el. Mindemellett csökkenti a zajszintet, és a lerakódott képzõdményektõl megtisztítja a felületet. A Roil Gold teljesen összekeveredik mindenféle ásványi és szintetikus olajjal. A teljesítmény növelésével és az optimális felhasználással a legoptimálisabb védelmet biztosítja a kopás elkerülésének érdekében.

Megfelel, ugyanakkor meg is haladja a napjainkban szabványos magas teljesítményû váltók, differenciálmûvek, tengely- és erõátviteli elemekkel kapcsolatos szabályzatok követelményeit mind személy- mind teherautók esetében.

A Roil Gold a legnehezebb követelményeknek is megfelel. Így például a különbözõ versenyautó-típusoknál is eredményesen alkalmazzák.
Az ausztráliai Queensland University of Technology egy tanulmánya a Roil Goldot vizsgálta, és megállapította, hogy az a legszélsõségesebb körülmények között is sikeresen alkalmazható. A kiemelkedõ eredmények a kutatókat is meglepték.

A híres evanstoni székhelyû amerikai vállalat, a Lubetrak, olajminõség-tesztelést és -elemzést végez különbözõ cégek számára, többek a között a British Petroleum (BP) felkérésére. A Roil Gold hatékonyságát számos vizsgálattal bizonyították.

Rosco McGlasha az ausztrál "Land-Speed" rekordjának megdöntõje így nyilatkozik:
"Mielõtt egy új rekordot felállíthattunk volna (Ausztáliában), felkészülésünk során néhány fontos részletet alaposan át kellett gondolnunk. Az egyik kritikus pont a szélsõséges terhelésnek kitett kormányzás és a kerékfelfüggesztés kérdése volt. Ezeknek a problémáknak a megoldásában fontos szerepet játszott a Roil Gold.
A gyorsulás csúcspontján az autó a 800 km/h-s sebességet is elérheti. Egy ilyen óriási sebesség elérésekor döntõ fontossággal bír, hogy a kormány és a kerékfelfüggesztés tökéletesen biztonságosan legyen összeállítva, hiszen ettõl függ a vezetõ élete. A Roil Gold segít abban, hogy a kritikus helyzetekben keletkezõ hatalmas hõ fejlõdését csökkentse. Így a balesetek (pl. a súrlódás következtében kigyulladó autó) esélye a lehetõ legkisebb lesz. Köszönjük a Neways segítségét!"

 

A Roil Gold a világon a messze legjobb és leghatékonyabb olaj-kiegészítõ készítmény. Használja ki ezt a rendkívüli lehetõséget! Már egy adag Roil Gold használatával is komoly összeget spórolhat meg, ami ipari használat esetén igen tekintélyes megtakarítást jelenthet. Ehhez még hozzájön a kisebb amortizációból származó elõny, illetve jobb motorteljesítmény.

A Jaguár Magazin 2004. 04. 05. számában a Roil Gold tesztelési eredményeit mutatták be.

A Falex gép nemzetközi tesztjeit a queenslandi technológiai egyetemen végezték el, és a súrlódási szintek összehasonlítása végett különbözõ olajokat használtak, néhány ismertebb olaj-adalékanyagot, sõt még vizet is. Az eredmények a következõképpen alakultak:

 

 

 

A kenõanyagok hatékonysága laboratóriumi eljárások segítségével mérhetõ. A standard tesztelési eljárások közé tartozik többek között a Falex-teszt is. Az eljárás során két V-alakú fémtömböt forgó tengely irányába tolnak, ami a tesztelendõ kenõanyagokkal van bekenve. Addig növelik a tengelyt érõ erõhatást, míg a kenõréteg meghasad, és a tengely megsérül. A kenõréteg hasadásáig kifejtett erõhatás jelzi a kenõanyag hatékonyságát. A maximális erõhatás a Falex-gép esetében 4500 lbf volt (kb. 20,017 kN).

A különbözõ tesztelési eljárások közül most csak a Falex-eljárás eredményeit közöltük.

                Vásároljon Roil Goldot, hogy a termék bizonyíthasson!                                   

Több magyar szállítmányozási cég tesztelte a terméket, jelentős forintmegtakarítást könyvelhetett el a termék használatát követően. (Pl. Gyöngyösön)

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr25411701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása