Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Testápolás 100%-ban károsanyagmentesen

2008. április 03. - bionomland


A Neways kiválló minõségu termékeinek elõállításában fontos szerepe van a gondosan kiválogatott növények kivonatainak és más hatékony összetevõknek. A mindennapokban gyakran vásárolunk olyan termékeket, melyek számunkra egyáltalán nem kívánatos összetevõket is tartalmaznak. A Neways-termékek összetevõiben megtalálhatja az Ön számára ideális hatóanyagokat. Adjon fürdõszobájának egy úgy arculatot a Neways testápoló-családdal!







Refresh tusfürdõ, 50, 250, 500 ml

A Neways kifejlesztette a Refresh hab- és tusfürdõt, melynek hatóanyagai kíméletesen oldják fel a bõr szennyezõdéseit. Rozmaring-, ginseng- zsurló-, zsálya-, bazsalikom- és tangelo-kivonatokat tartalmaz. Természetes gyógynövény összetevõi lágyan tisztítják, és bõrét csodálatosan puhává varázsolják. Így bõre újra szabadon lélegezhet, és egész nap frissnek és tisztának érezheti magát! Minden bõrtípusra, kifejezetten az érzékeny bõrueknek ajánljuk.
- Kiváló termék, amely a bõrt lágyan tisztítja
- Az elhalt hámsejteket eltávolítja anélkül, hogy ártana a bõrnek
- Könnyen leöblíthetõ, nem marad a bõrön
- Friss érzetet ajándékoz a bõrnek

Close borotvagél, 50, 125 ml

A Close borotvagélt nõk és férfiak egyaránt használhatják. Összetevõi bejutva a szõrszálakba hidratálják azokat, így a borotválkozás egyszerubbé válik, míg aloé vera és allantoin összetevõi megõrzik bõre egészségét, ugyanis ellenállóbbá teszik a fertõzésekkel szemben. A narancs-, levendula-, ylang-ylang-, bergamot- muskátli- és mandarinkivonatok az egyszeruen használható borotvagélt még hatékonyabbá teszik.
- Speciális nedvesítõszert tartalmaz
- A szõrbe juttatja a nedvességet
- Fáradság nélküli borotválkozás

Alkalmazása: kevés Close borotvagélt a kézre nyomva fél percen át habosítsa! Borotválkozás után meleg vízzel öblítse le!

Subdue golyós dezodor, 50 ml

A Subdue egy természetes gyógynövény alapú golyósdezodor, melynek használatával egész nap frissnek érezheti magát. Koriander, zsálya és eukaliptusz kivonatai védik a bõrt a kellemetlen szagoktól. Aloe Vera összetevõje segít bõre nedvességtartalmának megõrzésében. A Subdue dezodor használata egyszeru, biztos és hatékony. Sem alumíniumot, sem alkoholt nem tartalmaz. (Az alumínium szoros összefüggésbe hozható a mellrák kialakulásával. Kutatások igazolták, hogy hatására a mérgek lerakódnak a szervezetben).
- Nem tartalmaz alumíniumot
- Hatékony és kellemes dezodor
- Kiváló minõségu természetes hatóanyagokat tartalmaz
- Nem akadályozza meg a bõr természetes légzését
Alkalmazása: fürdés vagy zuhanyzás után törölközzünk szárazra, majd enyhén masszírozva kenjük a bõrre.

Imperfection krém, 30 ml

Az Imperfection különleges összetételu krém, melynek hatóanyagai a problémás bõrt kezelik - a kisebb bõrhibákat és az aknékat egyaránt. Az ilyen típusú bõrproblémákat a szervezetben lerakódott méreganyag és a piszok egyaránt okozhatja, amely a baktériumok elszaporodásának jó lehetõséget biztosítanak. A mirhakivonatot közismert fertõtlenítõ és nyugtató hatása miatt használjuk készítményünkben, míg a hamamelis és allantoin összetevõi javítják a bõr pH-értékét.
Alkalmazása: naponta kenjük a problémás bõrre. Kisebb bõrpanaszok esetén alapos tisztítást követõen kenjük az Imperfection krémet az érintett arcrészre. Akut aknék esetén alaposan tisztítsa meg arcát a 1st Impression Cleanser-rel, majd egy puha arckendõ segítségével masszírozza a bõrbe. Vattakorong segítségével vigye fel az Eliminatort a bõrre, majd hagyja száradni. A problémás bõrre alkalmazzon termo-kezelést (pl. meleg mosdókesztyuvel). Gyengéden masszírozza az Imperfection krémet a bõrbe (ne dörzsölje). Ajánlott a termo-kezelés megismétlése.

Subvene, 60 ml

A Subvene két fõ hatóanyagát a jamszgyökér és a Keuschlammbaum adja. Mindkét összetevõt már régóta használják az emberi hormonrendszer természetes kiegyensúlyozására és harmóniájának megteremtésére. A Subvene krém tartalmaz még Aloe Verát, pálma-, vadrózsa-, és édes mandulaolajat, valamint shea-vajat.

Alkalmazás: a nõknek készült krémet 21 napon át kell használni egy hónapban, majd a menstruáció szakaszában szüneteltetni kell. Gyengéden masszírozza a bõrbe!



AROMATERÁPIA- néhány kiemelve

100%-os eukaliptuszolaj

Eukaliptusz illóolajunkat betegszobákban szétszórva vagy szétpermetezve használjuk, így hozzájárul a légutak erõsítéséhez. Hûvös és enyhén kesernyés illata a kámforéhoz hasonló. Használatával elõsegítjük a légutak egészségének megõrzését. Eukaliptusz termékünk formájában egy különlegesen tisztító éteri olajat kínálunk.

100%-os gerániumolaj

A geránium illata hozzájárul ahhoz, hogy élete egészségesebbé és harmonikusabbá váljon. A geránium illatanyaga feszültségoldó hatást gyakorol a szervezetre, így mindennapjai nyugodtabbá válhatnak. Rózsaszerû illatával egyben romantikus hatást is kelt, ezért gyakran használják a gerániumot parfümök alapanyagaként.

100%-os citromolaj

Tiszta, könnyû és friss illatával a citromolaj hozzájárul a levegõ tisztításához és az immunrendszer erõsítéséhez. Antimikróbás és antibakteriális tulajdonságai miatt is figyelemreméltó a természetes citromolaj. A Neways citromolajat hidegen sajtolás helyett desztillálják, így az korlátlan ideig megõrzi minõségét.

100%-os teafaolaj

A teafaolajnak meleg, friss és fûszeres illata van. Hatékony a baktériumok legyõzésében, mindemellett védelmet biztosít a vírusokkal, gombákkal, valamint a fertõzésekkel szemben. Ugyanakkor mégis ez az egyik legkellemesebb olaj, amely nyugtatóan hat az érzékeny bõrre. Hatékonyan kezelhetjük vele az irritált bõrfelületet. Ezt a rendkívüli és tüzetesen tanulmányozott olajat már évszázadok óta használják, és nagy becsben tartják. Hasznos tulajdonságai között szerepel, hogy jó védõszerként funkcionálhat a rovarok ellen.

100%-os levendulaolaj

Tiszta, friss illatával a levendula az elégedettség és a nyugalom érzetét hordozza magában. Tradicionális felhasználásakor fõként azért alkalmazták, mert az érzelmi ingadozásoknak gátat szab. Egy-két cseppet a párnára csepegtetve kellemes éjszakai alvásban lehet része. A levendula a legkedveltebb aromák közé tartozik, fõként feszültségoldó és gyógyító tulajdonságai miatt.


Tangible Massage Lotion masszázsolaj

A Tangible Massage Lotion használatával a bõr kifejezetten selymessé válik. Mindenféle zsíros hatóanyag nélkül éri el kellemes hatását. Kellemes illatú keveréket nyerhetünk, ha a Neways aromaolajokkal kombináljuk. Mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelõbb illatanyagot, így a masszírozás valóban sajátos élménnyé válhat.







Mixing Oil olajkeverék

A Neways Mixing Oil hidegen sajtolt, tiszta olajak kellemes kombinációját alkotja. A szõlõmag-, sáfrányos szeklice-, ligetszépe- és barackmagolaj adja a Mixing Oil legfõbb összetevõit. Ez a készítmény kiválóan illik az Ön személyiségének megfelelõ Neways illóolajhoz, így a bõrre kenve kellemes hatást idézhetünk elõ legkedvesebb illatunk és a Mixing Oil együttes használatával. A Mixing Oil kizárólag külsõ használatra alkalmas, ne használjuk fõzésre, sem szétporlasztásra.
Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr38410160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása