Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Napozószerek

2008. április 04. - bionomland
VÉDELEM ÉS ÁPOLÁS NAPOZÁS KÖZBEN
Minden percben gondtalanul élvezheti a napsütést
Napjainkban az érzékeny bõr embereknek oda kell figyelniük bõrük egészségére napozás közben. A Neways napozó-termékei biztonságot nyújtanak napozás közben, ugyanis megakadályozzák, hogy a káros UV-sugarak a bõrön keresztül bejussanak. Valamennyi termékünk hidratáló hatású. Használatuk során Önnek gondtalan napozásban lehet része!


Lipceutical ajakbalzsam, 10,5 ml

Napozás során a bõr védelme mellett fontos, hogy ajkunkról is gondoskodjunk, hiszen a tuzõ nap következtében gyorsan kiszárad és cserepessé válik. A Lipceutical ajakbalzsam kifejlesztésében fontos cél volt a bõr rugalmasságának megõrzése, melyet pálmaolajból, aloe verából és sáfrányból álló összetétele biztosít azáltal, hogy megõrzi a bõr nedvességtartalmát. 10-es napvédelmi faktora és víztaszító hatása miatt hasznosnak bizonyul a napozás során. Tárolja a Lipceutical ajakbalzsamot árnyékos helyen!




Még több termék megtekinthewtő a honlapon.

Hurai Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr76411625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása