Minőségi élet, minőségi termékek

Bionom termékek-életmód váltás

Bionom termékek-életmód váltás

Életmódváltás? De melyiket, és hogyan?

2008. április 01. - bionomland
Sokakban megfogalmazódott már a gondolat, hogy valamit, valahol, valahogy változtatni kellene. Felgyorsult világunkban erre az egyéni megoldás megtalálása nem is olyan egyszerű. Sablont nem lehet rá felállítani, hisz ahányan vagyunk, annyi ember vagyunk. 
Mi szükséges hozzá? Akaraterő, kitartás, de mindenek előtt elhatározás.
Az életmódváltás szónak több értelmezése van.
  • Ki több pénz előteremtését érti ezen,
  • ki a súlyfeleslegétől kíván megszabadulni,
  • ki egészségesen, minél kevesebb méreg társaságában szeretne élni.
  • ki pedig megromlott egészségi állapota miatt kénytelen egy megszokott életformát felcserélni, egy egészségesebb, sokszor - valjuk be - életmentő életmódra.

Ezen az oldalon a felsoroltakban felmerülő igényekre gyűjtöm össze a lehetséges megoldásokat.

Súlyfelesleg-hormonzavarok, hiánybetegségek:
Ki szereti a jojó fogyókúrát? Senki! A fogyókúra megint csak, egy nagy lutri, ha nem körültekintő az ember. Mert nem mindegy, hogy hogyan és honnan fogyunk. Miért is hízik az ember.
  • keveset mozgunk, sok nasit fogyasztunk
  • hormonháztartásunk borult fel
  • vagy a sav-bázis egyensúly billent ki, az elsavasodás irányba
Először is nézzük meg mit eszünk, válogassuk ki, a legtisztább helyről, a legjobb minőségű étkeket, készítsük el, a lehető legkíméletesebb eljárással, hogy minél több vitamin és ásványi anyag maradjon az elkészült ételbe.
Ha így sem tudjuk pótolni a hiányzó mennyiséget, bizony kénytelenek vagyunk, étrendkiegészítőkhöz folyamodni. Természetesen a legtisztább lelőhelyről, a legjobb eljárású készítményeket felkutatva. Én, a magam részéről megtaláltam a legmegfelelőbbet, amelyekkel a hiánybetegségeket lehet kiküszöbölni, és a sav bázis egyensúly megteremtésével, a felesleges kilóktól, a legideálisabb helyen  tudok megszabadulni: ezekről bővebben írok a Linkblog-ban, ezzel remélem segítek a jó megoldás megtalálásában, a jó döntéshozásban.


Pénz:
Ez a fránya, megátalkodott eszköz, ami igyekszik borsot törni az orrunk alá! De csak, ha hagyjuk! Ne a pénz szabja meg a lehetőségeinket, hanem a lehetőségeink tömjék meg a kifogyhatatlan pénzeszsákunkat. Íme, egy lehetőség a sok közül: ha véded önnmagad és a környezeted  és ha van CÉLOD

Hurai Ági
életmód tanácsadó
kapcsolat@bionomland.hu





A bejegyzés trackback címe:

https://bionomland.blog.hu/api/trackback/id/tr91406835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása